Preemiumpakett

Preemiumpakett on mõeldud üüriäriga tegelevale ettevõttele või eraisikust kinnisvaraomanikule, kes tahavad üürimisega seotud kohustused anda professionaalile hallata. Peamine eelis on kõigi admistratiivsete- ja haldamistegevuste korraldamine. Teenus sisaldab:

Kodu lavastamine saavutamaks 7-10% kõrgema üüritulu

Kodu lavastamine on praktilise loovuse, kinnisvarateadmiste ja disaineri oskuste kasutamine korteri professionaalseks ettevalmistamiseks üürimisel. Professionaalselt lavastatud kodu saavutab kõrgema atraktiivsuse potentsiaalsete üürnike seas, võimaldades kiire väljaüürimise kõrgema hinnaga.

Suhtlus üürnikega taustakontrollist igakuise arveldamiseni

Haldame Teie üürnikke, garanteerides, et üür on makstud õigeaegselt. Edastame kommunaalid ja arved efektiivsemalt. Vajadusel leiame uue üürniku.

Juristi koostatud üürileping kaitseb Teie vara

Korralik üürileping aitab vältida võimalikke probleeme tulevikus ja reguleerib kõik aspektid alates tagatisrahast kuni korteri koristamiseni üürilepingu lõppedes. Pikaajaline kogemus aitab Teie vara hoida.

  • Üürileping vastavalt Eestis kehtivale seadustikule
  • Üleandmise akt täieliku sisustuse nimekirjaga
  • Kommunaalnäitude registreerimine vara üleandmisel ja vastuvõtmisel
  • Regulaarne vara ülevaatus vastavalt omaniku nõuetele
  • Tagatisraha 2 kuu ja ettemaks 1 kuu üüri ulatuses

24h haldus ja probleemide lahendamine

Preemiumpakett on loodud Teie meelerahu tagamiseks ja kohustustest vabastamiseks. Lekked ja muud probleemid lahendatakse 24 tunni jooksul.

Kulud katab üürnik 1 kuu üüri ulatuses korteri üleandmisel, lisaks 7% haldustasu igakuisest üürist omanikult